إمراءه من طراز خاص

دورة فن صناعة وتزيين الكيك


خطوات العمل بالتفصيل

1--- هنعمل الكيك والجناش قبل التزين بيوم
2---- يوم التزين نخرج الجناش من الثلاجه قبل العمل بساعه
نقلبه جيدا ونبدأ فى تقسيم الكيك وحشوها بالحشوات المحببه لاطفالنا 
فواكه مسكرة وشيكولاته شيبسى مع فواكه محفوظه مثل الكمبوت
مع جناش او كريم شانتيه سميك

3-- نكسى الكيكه بعد تقسيمها وحشوها بالجناش او كريمه الزبده
ونجلسها جيدا نجعلها ملساء
ثم نضعها حوالى اربع ساعات فى الثلاجه

4---ثم ااخرجها من التلاجه واكون فردت الفوندان
واكسيها به كما يتضح بالصور وادخلها الثلاجه مرة ثانيه

5--- قبل البدأ فى عمل التورته اختار الشكل من النت
واذا كان به فيجر او ورود اعملها قبل التورته بحوالى 3 او 4 ايام
شاركها في جوجل+

0 التعليقات:

إرسال تعليق