إمراءه من طراز خاص

دورة فن صناعة وتزيين الكيك


الموديلنج شوكليت (الشيكولاته القابله للتشكيل)
modeling chocolate
200 جرام شيكولاته + 3 ملاعق كورن سيرب او جلكوز
نسيح الشيكولاته على حمام ماء
ثم نرفعها ونضيف الكورن سيرب (شراب الذرة)
ونعجنها نلاحظ انها تتحول الى عجينه لينه
نلفها بالكيس البلاستيك ونترها لتانى يوم
ونخرجها من التلاجه قبلها بساعه ونحركها بايدينا
حتى تصبح سهله التشكيل
ونصنع منها اجمل الورود والاشكال الجميله
شاركها في جوجل+

0 التعليقات:

إرسال تعليق