إمراءه من طراز خاص

دورة فن صناعة وتزيين الكيك


تغطيه الكيك تحت الفوندان
الجناش بالشيكولاته الغامقه
1كوب كريمه لبانى +2كوب شيكولاته خام
قبل غليان الكريمه على النار نضع الشيكولاته الخام المبشوره
ونقلبها ونرفعها من عل النار ونتركها فى الثلاجه مده 4 ساعات ثم نبدأ فى
كسو الكيك بيها ونجلزها جيدا
(اى نجعلها كالزجاج املس)
ونتركها فى الثلاجه مده 4 ساعات حتى تجمد الشيكولاته
وقبل ما نغطيها بالفوندان نضع الاسبتول
فى ماء مغلى ونمسحها بالفوطه
ثم نمررها على الشيكولاته لنساوى
الاحرف وتكون ملساء جدا
ثم نضع الفوندان عليها
شاركها في جوجل+

0 التعليقات:

إرسال تعليق